TG-New

skrivpedagog
Behöver du hjälp med ditt skrivprojekt? Jag hjälper skribenter med såväl handledning vid längre projekt, som med språkgranskning och korrektur. Hör av dig så berättar jag mer.
 
Jag har sysslat med skrivande hela mitt liv, först som låtskrivare och sedan som författare. Jag har en magisterexamen i litterärt skapande och är utbildad skrivpedagog och språkvetare. Mellan åren 2008–2017 var jag heltidsanställd lärare, handledare och studierektor för Lunds Universitets författarskola. Jag var också verksam som lärare i Kreativt skrivande vid Högskolan Kristianstad och Jönköpings Universitet. 2009 mottog jag Högskolan Kristianstads pedagogiska pris. Därefter lämnade jag universitet för folkhögskolevärlden och arbetar sedan 2017 deltid på Skurups Folkhögskolas olika skrivarlinjer.
Min erfarenhet av att arbeta med skönlitterära och facklitterära texter för såväl vuxna som barn och unga är bred och gedigen, och jag kan stolt säga att jag har hjälpt många blivande författare från de första manusutkasten till färdiga, och utgivna böcker.
 
Vill du att jag ska hjälp dig med ditt skrivprojekt? Skriv några rader om vad du söker, så återkommer jag med offert.